Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ξεκινούν αύριο οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου [πρόγραμμα]

Στις 18, 19 και  20 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στην Πύλο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Π.Ε. Μεσσηνίας και το Δήμο Πύλου – Νέστορος οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

 

Τις εκδηλώσεις στις 20 Οκτωβρίου θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

 

Στη Δοξολογία θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

 

Κατά τον εορτασμό  θα καταθέσουν στεφάνι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Andrey Maslov, η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου κα Kate Smith και ως εκπρόσωπος του Γάλλου Πρέσβη ο Ακόλουθος Άμυνας Colonel Charles Aballea.

 

Τον Πρόεδρο και την Βουλή των Ελλήνων  θα εκπροσωπήσει ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο πρώην Υπουργός κ.  Γεώργιος Κατρούγκαλος.

 

Στο λιμάνι της Πύλου  θα ελλιμενίζονται η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και το περιπολικό πλοίο “VASILY BYKOV” του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Π.Ε. Μεσσηνίας

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button