LifestyleΔήμος Πύλου - Νέστορος

Ξεκινούν τα events στο beach bar “Αmmothines restaurant” στο Πετροχώρι

Οι Duo Violins ξεκινούν το μουσικό ταξίδι στο εξωτικό beach bar “Αmmothines restaurant” στο Πετροχώρι Πύλου, την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 19:00.

Το Duo Violins είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ δύο μουσικών με πολυμορφικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είναι κάτι το νέο και το ιδιαίτερο στην ποιοτική ψυχαγωγία, με ηλεκτρικούς και παραδοσιακούς ήχους χορδών που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο!

Ο Δημήτρης Ίσαρης είναι ένας βραβευμένος συνθέτης θεατρικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος του επιτυχημένου ποπ συγκροτήματος Other-View.

Ο Γιώργος Γαϊτάνος ​​είναι βιολιστής / συνθέτης με πολλές εμφανίσεις σε μεγάλες ορχήστρες και έχει συνεργαστεί με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Scorpions, Vanessa Mae, Sakis Rouvas, Anna Vissi και πολλοί άλλοι.

Οι DuoViolins εκτελούν τις δικές τους μοναδικές προσαρμογές ροκ, κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Επίσης εμφανίζονται σε ειδικές παραστάσεις και ιδιωτικές παραστάσεις με προσαρμοσμένο ρεπερτόριο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button