Αθλητικά

Ξεσπούν με ανακοίνωσή τους οι παίκτες του Σχολείου της Πύλου

Στην αντεπίθεση περνά όπως και ήταν φυσικό το Λύκειο της Πύλου που μετά τις σοβαρές καταγγελίες από το Λύκειο Φιλιατρών, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Ως παίχτης του ΓΕΛ Πύλου θα ήθελα να αναφέρω πως αυτή η «διαμαρτυρία» του ΓΕΛ Φιλιατρών δεν περιγράφει τα γεγονότα ακριβώς έτσι όπως έγιναν…Για να διαμαρτυρηθεί κάποιος για κάτι πρέπει να έχει εξασφαλίσει την καθαρότητα της δικής του πλευράς. Πράγμα που δεν ισχύει!

Αρχικά, πήγε να παίξει παίχτης ο οποίος δεν είχε σχολική ταυτότητα και το κατάλαβε ο διευθυντής του σχολείου.

Κι αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους για ποιο λόγο δεν αναφέρετε στην δήλωση σας τα μπουκάλια και τα χαρτιά υγείας που έπεφταν μέσα στο γήπεδο από τους φιλάθλους των Φιλιατρών (ενα εκ των οποίων χτύπησε φίλαθλο της ομάδας μας)και αισχρολογίες από μαθητές,καθηγητές και γονείς;;

Για ποιο λόγο η ομάδα αποχωρεί 5 λεπτά μετά την αποβολή του παίχτη την στιγμή που ισοφαρίζουμε;

Και όσα έχουν ειπωθεί για την φάση της αποβολής είναι ψέματα επειδή τυχαίνει να είμαι εγώ ο παίχτης που έχει χτυπήσει και είναι από πάνω μου ο παίκτης των Φιλιατρών και λέγοντας μου πως θα μου ρίξει την μπάλα στο πρόσωπο και άλλα τέτοια…

Τέλος, ουδέποτε ο Κ. Κακαλετρης και ο Κ. Τσατσος ευνόησαν την ομάδα της Πύλου ούτε έβρισαν τα παιδιά των Φιλιατρών και αντί να τους ευχαριστείτε που ήρθαν και βοήθησαν να γίνει ο αγώνας τους αποδοκιμάζεται.

Δεν πείραζει όμως γιατί όσοι ήταν στο γήπεδο ξέρουν ποιος πραγματικά πρέπει να βρίσκεται στον τελικό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button