Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Ξεχωριστή συναυλία από το Κουαρτέτο Σαξοφώνων Αθήνας στα Φιλιατρά

Μία ξεχωριστή συναυλία από το Κουαρτέτο Σαξοφώνων Αθήνας, πλαισιωμένη και από μουσικά σεμινάρια, θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, στο Πάρκο της Βλαχέρνας, στις 9.30 το βράδυ.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Δήμο Τριφυλίας και το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Το πρόγραμμα είναι ενταγμένο στα πλαίσια του κύκλου συναυλιών που θα γίνουν στην Ελλάδα, στην Κροατία και στις ΗΠΑ κατά το προσεχές διάστημα. Οι συναυλίες στην Ελλάδα θα γίνουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, «Αμφιθέατρο Ι. Κορδάτος», Βόλος, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Ωδείο Αθηνών, και στο Πάρκο Βλαχέρνας του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.
Στην Κροατία η συναυλία θα γίνει στα πλαίσια του Παγκοσμίου Συνεδρίου Σαξοφώνου, στο Ζάγκρεμπ, ενώ οι συναυλίες στις ΗΠΑ θα γίνουν στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι καθώς και στο Σικάγο και στο Λος Άντζελες. Η συναυλία στα Φιλιατρά εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ό Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών την περίοδο της εορτής της Παναγίας της Βλαχέρνας στις αρχές Ιουλίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Το Κουαρτέτο Σαξοφώνων Αθήνας είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά σύνολα μουσικής δωματίου με αναγνωσιμότητα από την διεθνή σκηνή, με εμφανίσεις σε υψηλού επιπέδου μουσικές διοργανώσεις καθώς και δισκογραφία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button