Κόσμος

Οδηγός εγκατέλειψε τα θύματα τροχαίου και αργότερα έμαθε ότι ήταν η γυναίκα και το παιδί του!

Ο κύριος Ζανγκ, οδηγούσε στους δρόμους της πόλης Σαντόνγκ της ανατολικής Κίνας. Όπως κάθε φορά ήταν νευρικός στο τιμόνι και πάντα βιαζόταν. Οδηγούσε με ελιγμούς και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να φτάσει στον προορισμό του.

Έτσι όταν σε μια σφήνα που επιχείρησε βρήκε μπροστά του ένα μηχανάκι που οδηγούσε μια γυναίκα και είχε συνεπιβάτη ένα αγόρι. Δίχως να το πολυσκεφτεί τους προσπέρασε, αλλά το πίσω «φτερό» του αυτοκινήτου του, χτύπησε τη μηχανή, η οποία έπεσε. Ο κύριος Ζανγκ δεν ενδιαφέρθηκε. Είδε από τον καθρέπτη του την πτώση αλλά συνέχισε να οδηγεί σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Οι επιβάτες της μηχανής αν και δεν έτρεχαν πολύ, είχαν άσχημη κατάληξει. Ο μικρός στο πίσω μέρος πέθανε ακαριαία από την πτώση και η γυναίκα οδηγός χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Ο κύριος Ζανγκ επέστρεψε από τη δουλειά του στο σπίτι το οποίο βρήκε άδειο. Στις 10.30 το βράδυ ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο τον ενημέρωνε για το συμβάν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button