Τοπικά Νέα

Οδοντιατρικός έλεγχος σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Τριφυλίας

Δράση προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου σε 1.486 μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τριφυλίας προγραμματίζεται να διενεργηθεί από την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής για τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου.

Η δράση Προληπτικής Οδοντιατρικής «Ιπποκράτης» υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και το Δήμο Τριφυλίας.

Ο τελευταίος αναλαμβάνει την κάλυψη της δαπάνης φιλοξενίας της Κινητής Μονάδας, που περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή και φύλαξη, με τον προϋπολογισμό των ως άνω υπηρεσιών/προμηθειών να ανέρχεται στο ποσό των 4.538,24 ευρώ με ΦΠΑ, όπως αναφέρεται στο πρωτογενές αίτημα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου που δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: ΩΧΧΨΟΚΕΝ-Ο3Ο.

Να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button