Τοπικά Νέα

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας εξηγούν γιατί δεν έδωσαν το παρών στα “Αγαπήνεια 2018” στους Γαργαλιάνους

Κοινή ανακοίνωση εξηγώντας γιατί δεν έδωσαν το παρών στα “Αγαπήνεια 2018” στη μνήμη του Τέλλου Άγρα στους Γαργαλιάνους εξέδωσαν οι τρεις βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση του Γιώργου Κατρούγκαλου, της Γιώτας Κοζομπόλη και του Πέτρου Κωνσταντινέα:

“Και οι τρεις μας θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε στα «Αγαπήνεια 2018», να τιμήσουμε τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα καπετάν Τέλλο Άγρα και να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας τις απόψεις και τις αντιρρήσεις τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών και γιατί εμείς τη θεωρούμε εθνικά ωφέλιμη.
Πώς είναι δυνατόν να γίνει όμως κάτι τέτοιο, όταν στο ίδιο το πρόγραμμα της εκδήλωσης εκ των προτέρων γίνεται λόγος για «εθνική μειοδοσία της 17ης Ιουνίου 2018»;
Είναι μεγάλο το ολίσθημα και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη της δημοτικής αρχής για την προσπάθεια αυτή διχασμού των δημοτών της Τριφυλίας.
Οι εκδηλώσεις μνήμης έχουν σκοπό να κάνουν την ιστορία σχολείο, όχι αρένα μίσους ή φυλακή συνειδήσεων. Κακές υπηρεσίες προσφέρουν όσοι στάζουν το δηλητήριο του διχασμού, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια που πολλές φορές τα πλήρωσε πανάκριβα ο τόπος”.

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσηνίας

Γιώργος Κατρούγκαλος
Παναγιώτα Κοζομπόλη
Πέτρος Κωνσταντινέας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button