Lifestyle

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ θέλουν ο επόμενος 007 να δεσμευτεί για πάνω από μια δεκαετία

Τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον 007 εξακολουθούν να αναζητούν οι παραγωγοί του Τζέιμς Μπόντ. Ίσως τον πιο «καυτό» πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την στιγμή στο Χόλιγουντ.

Μόνο που όπως ξεκαθάρισαν οι Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον, δεν θα είναι εύκολο, με τις όποιες συζητήσεις να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, καθώς αυτός που θα πάρει την σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ, θα πρέπει να φορέσει το κουστούμι του πιο διάσημου πράκτορα του κόσμου, για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Αν και είχαν μιλήσει με τον Ίντρις Έλμπα, βασικό υποψήφιο για τον ρόλο, εντούτοις οι συνομιλίες δεν έχουν καρποφορήσει μέχρι στιγμής, με τον Βρετανό ηθοποιό να δηλώνει πρόσφατα πως όταν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, δεν βλέπει τον Μποντ.

Οι δύο παραγωγοί κατανοούν πως το γεγονός ότι η νέα ταινία «θα πάρει μερικά χρόνια ακόμα μέχρι να γυριστεί» είναι κάτι που τον απασχολεί.

«Το θέμα είναι ότι θα πάρει κάποια χρόνια. Και όταν κάνουμε το κάστινγκ, μιλάμε για μία δέσμευση 10, 12 ετών. Άρα μάλλον σκέφτεται ”Θέλω πραγματικά αυτόν τον ρόλο;” Δεν θέλουν όλοι να το κάνουν. Ήταν αρκετά δύσκολο να πείσουμε τον Ντάνιελ Κρεγκ να το κάνει», σημειώνει η Μπάρμπαρα Μπρόκολι. Με τον Μάικλ Γουίλσον να προσθέτει, «Και ήταν στα 30 του τότε!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button