ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης

 

20111107_xristoygenna(Small)


ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη για την αρτιότερη διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων στην όμορφη πόλη της Κυπαρισσίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, παρουσία των συλλόγων της πόλης που συμμετέχουν στο Διασσυλογικό όργανο που έχει συσταθεί μόνιμα,  με την Δημοτική αρχή ώστε να καταρτιστεί το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των φορέων για φέτος.
Οι συντονίστριες του Διασυυλογικού οργάνου παρουσία των συλλόγων όπως του Συλλόγου Γυναικών Γαία, του Εμπορικού συλλόγου, του Δίωνα, Νόκυ, του Αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό, του Συλλόγου για την προστασία της Άνω Πόλης, των Δημοτικών σχολείων, του ΜΕΣΚ, κι άλλων πρότειναν μετά από σύσκεψη του οργάνου τις δράσεις που θα εμπλουτίσουν τις γιορτές με αποκορύφωμα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 8 Δεκεμβρίου. Κοινή απόφαση αποτέλεσε η έναρξη των εκδηλώσεων στις 2 -3 Δεκεμβρίου πρώτα στην Άνω Πόλη και στις 3/12 στις 3 το μεσημέρι με εορταστική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία με τα δέντρα των συλλόγων από έλατο, που θα στολιστούν με ευχές και φώτα.
Παράλληλα θα διεξαχθούν δράσεις κατά μήκος της πόλης από την είσοδο ως την έξοδο, αλλά κυρίως με επίκεντρο την πλατεία, την αγορά, την Άνω Πόλη, μέσα από μουσικές, διαδραστικές εκδηλώσεις που θα ταυτίζονται με ένα κοινό θέμα Δίνοντας Φως στην Πόλη, η οποία φέτος με την αρωγή των συλλόγων θα αποκτήσει εορταστικό πνεύμα. Από τον Δήμο ο οποίος αναμένεται να διαθέσει για όλη την περιοχή το ποσό περίπου των 4.000 ευρώ, καθώς για όλο τον Δήμο ανέρχεται στις 16.000 ευρώ, θα γίνουν στολισμοί, γιρλάντες, αγορά εορταστικού υλικού κι άλλα, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παν. Τσίγγανος, η Αντιδήμαρχος Γ. Κωσταντέλου με την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κα Αλεξοπούλου. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει φέτος η Φιλαρμονική της πόλης, οι χορωδίες και σχολές χορού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button