Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκε η Ανάκριση για τον πατριό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στη θετή του κόρη

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους που είχαν ορισθεί παραμένει ο 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης θετής του κόρης. Τις προηγούμενες ημέρες περατώθηκε η κύρια ανάκριση με την κατάθεση και της 12χρονης που υπολειπόταν.
Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, έπειτα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, η μικρή εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο πατριός της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σχεδόν καθημερινά, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και κατά το χρονικό διάστημα που εκείνη έλειπε από το σπίτι.
Δύο ημέρες μετά η μητέρα μαζί με τη 12χρονη κατήγγειλαν τα περιστατικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Ο 33χρονος παρουσιάσθηκε μόνος του στην Αστυνομία, ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος είναι ελεύθερος με τους όρους να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και να  μην πλησιάζει την ανήλικη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.
Σύμφωνα με το δικηγόρο Πολιτικής Αγωγής, Άγγελο Βλαχονικολό, η οικογένεια της ανήλικης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, καθότι το παιδί υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξέταση, η κατάθεσή της βιντεοσκοπήθηκε και κρίθηκε αξιόπιστη, και ανέμενε αυστηρότερη μεταχείριση του κατηγορουμένου.

Β.Β. για το Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button