ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

23794757_10212259752022121_8858036296085498181_n


Η Μονάδα εκσυγχρονίστηκε και είναι πλέον έτοιμη να εξυπηρετήσει τους νεφροπαθείς συμπολίτες μας με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος σε ανάρτησή του στο facebook εκφράζει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην αναβάθμιση της Μονάδας και κατ’ επέκταση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, ώστε να παρέχονται στους ασθενείς υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και περίθαλψη.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του γράφει ο Γιώργος Μπέζος:

“ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
Ένα ακόμη μεγάλο έργο Υγείας ολοκληρώθηκε στην Νοσηλευτική μας Μονάδα στη Κυπαρισσία. Πρόκειται για την πλήρη ανακαίνιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού (νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, νέο σύστημα επεξεργασίας νερού,κτιριακές παρεμβάσεις) αποτέλεσμα της εκποίησης του Κληροδοτήματος Μαρίνας Αριδά!!!
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του έργου ξεκινώντας από τους εκτελεστές της διαθήκης Παναγιώτη Αγγελινά & Λουκά Μαραγκό, από την επιτροπή παρακολούθησης της δωρεάς, αποτελούμενη από την Διευθύντρια της ΜΤΝ Αγγελική Ζέρβα, το μέλος του Δ.Σ Γιάννη Ασημακόπουλο και την Διευθύνουσα της Ν.Μ Σταματία Αλεξοπούλου, το Νομικό μας Σύμβουλο Χρήστο Αρχοντή και φυσικά τον Αναπληρωτή Διοικητή Παναγιώτη Μπασάκο”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button