Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκε η διεθνής χορωδιακή γιορτή της Καλαμάτας

72c9933c9715484533a5bfb2769181fb_XL


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με μια πανηγυρική τελετή λήξης το πρωί της Κυριακής στο γυμναστήριο της Τέντας, ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας και με νικητή του GrandPrix τη χορωδία από τη Μαλαισία, με χορωδούς που από την πρώτη στιγμή κέρδισαν εντυπώσεις με τη ζωντάνια και τη χαρούμενη διάθεσή τους…

Το Φεστιβάλ στέφθηκε με επιτυχία γιατί έδειξαν ότι το απόλαυσαν τόσο οι συμμετέχοντες χορωδοί όσο όμως και ο κόσμος της Καλαμάτας, ο οποίος παρακολούθησε συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης. Βοήθησε πάρα πολύ και ο θαυμάσιος καιρός που επικράτησε αυτές τις ημέρες.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης από την πλευρά της διοργανώτριας InterKultur, Ρόμανς Βάναγκς, στον χαιρετισμό του κατά την τελετή λήξης έδωσε τα συγχαρητήριά του στο δήμαρχο, στο Δήμο και στους πολίτες της Καλαμάτας, τονίζοντας ότι συνδιοργάνωσαν ένα εξαιρετικό Φεστιβάλ, ενώ τόνισε ότι αισθάνθηκε πολύ όμορφα στην Καλαμάτα και νοιώθει πλέον σαν να είναι πολίτης της.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2019 και το 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button