Αθλητικά

Ολυμπιακός Ανάληψης- Τέλος Άγρας 0-3: Πλησιάζει απειλητικά στην κορυφή!

Εντυπωσιακό διπλό στην Μεσσήνη πήρε ο Τέλος Άγρας που δεν είχε την παραμικρή δυσκολία να επιβληθεί 3-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης για την 10η αγωνιστική και να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Το δεύτερο σερί τρίποντο έφερε στην πρώτη πεντάδα της ομάδα των Γαργαλιάνων που αργά και σταθερά έχει βρεθεί στα ψηλά πατώματα της Α’ κατηγορίας Μεσσηνίας.

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία της Ανάληψης που μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν γνώρισε δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 4η αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε ο πρώτος σκόρερ του Άγρα, Γιώργος Βέλλης στο 30’ με σουτ έπειτα από πάσα του Θανάση Γεωργιόπουλου. Ο Κώστας Γεωργόπουλος στο 62΄ με σουτ έκανε το 2-0 ενώ το σκορ έκλεισε ο Λυκούργος Ανδρώνης στο 71’.

Δοκάρι για τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων είχε στο 20ο λεπτό ο νεαρός Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος.

Διαιτητής ήταν ο Κώστας Ψηλοπαναγιώτης, ενώ βοηθοί οι Δημήτρης Σταύρου και Χρήστος Γεωργαντάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Σπύρος Τσίκινης): Τσούλος, Αγγ. Ανδρεάδης, Μυστριώτης, Δουρούμης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Πατσιώτης, Δημητρόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Φ. Γεωργιόπουλος, Αβιζιώτης.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Κώστας Στυλιανόπουλος): Αλεξόπουλος, Σταθόπουλος, Π. Αναστασόπουλος (60΄ Ορφανός), Λυμπερόπουλος, Ανδρώνης, Αλεβίζος, Γεωργόπουλος, Μπολούν, Αλεξανδρόπουλος (53΄ λ. τρ. Γρ. Αναστασόπουλος), Αθ. Γεωργιόπουλος, Βέλλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button