Αθλητικά

Ολυμπιακός – Ο λόγος που ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του για τον Σισέ

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής, όντας αναντικατάστατος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός από το καλοκαίρι ξεκινά σε όλα τα παιχνίδια (συνήθως με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο) και είναι απαραίτητος στον Πορτογάλο.

Στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ωστόσο, ο Σισέ έφυγε από τον Ρέντη για να βρεθεί στην εθνική του ομάδα, όπου εδώ και μήνες είναι μέλος της.

Ο σενεγαλέζος στόπερ υπολογίζεται κανονικά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της πατρίδας του, ενώ βρίσκεται ήδη στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, εκεί όπου η εθνική του ομάδα θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι πριν ο Σισέ επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Η Σενεγάλη σήμερα το απόγευμα κοντράρεται με τη Ναμίμπια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και ο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει έναν πολύ καλό λόγο να τρίβει τα χέρια του σχετικά με την κατάσταση του Σισέ.

Αυτός είναι πως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αφρική, ο Σισέ δε θα είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά στον πάγκο για το αποψινό ματς, όπως ακριβώς έγινε και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από μερικές ημέρες στο εντός έδρας ματς της Σενεγάλης, όπου επικράτησε εύκολα με 4-1.

Ο Σισέ είναι ο τρίτος κατά σειρά στόπερ της Σενεγάλης αυτήν τη στιγμή και φαίνεται ότι δε θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, με τον Μαρτίνς να περιμένει τον ποδοσφαιριστή του σχετικά ξεκούραστο από αγωνιστικής πλευράς, εφόσον δεν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σισέ αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο και να επιστρέψει λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση της Σενεγάλης στην Ελλάδα, αν δεν αλλάξει κάτι.

Κάτι που αναμφίβολα φέρνει ικανοποίηση και στον πορτογάλο τεχνικό, αφού ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ροτέισον του Ολυμπιακού φέτος θα έχει μόνο την κόπωση από το ταξίδι της επιστροφής.

Αν δεν αγωνιστεί φυσικά στο ματς της εθνικής του ομάδας, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ στη Σενεγάλη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button