Αθλητικά

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Από το κρασί «Παράγκα» στο «Da Pipa»

Τον Ιανουάριο του 2006, ενόψει του ντέρμπι αιωνίων, αποφάσισαν να… παίξουν μπάλα και οι δύο πρόεδροι.

Ήταν μια τεταμένη περίοδος, αφού ο Παναθηναϊκός είχε παράπονα από τη διαιτησία, θεωρώντας ότι αυτή ευνοούσε τον Ολυμπιακό. Έτσι, με αφορμή και την αλλαγή του έτους, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους προέδρους των υπόλοιπων ομάδων της Super League.

Τι ήταν αυτό το δώρο; Από ένα μπουκάλι κρασί… «Παράγκα», ενώ παράλληλα είχε κυκλοφορήσει και ένα DVD με διαιτητικά λάθη υπέρ των ερυθρόλευκων. Το ντέρμπι θα διεξαχθεί μέσα σε τεταμένο κλίμα και με νέες φωνές για τη διαιτησία, οι Πειραιώτες θα επικρατήσουν με 3-2 και μετά τη λήξη του ματς ήταν η ώρα των δηλώσεων του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων έκανε λόγο για ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες και αφού τόνισε ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο και όχι με DVD, ρωτήθηκε αν θα γιορτάσει τη νίκη πίνοντας ένα ποτήρι κρασί «Παράγκα».

«Δεν θα πιω το κρασί “Παράγκα”, αλλά το Da Pipa», ήταν η απάντηση του Κόκκαλη, αναφερόμενος σε ένα πορτογαλικό κρασί με τη συγκεκριμένη ονομασία…

newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button