Αθλητικά

Ολυμπιακός – «Τρέχει» ο Μασούρας, περιμένει ο Μαρτίνς

Την Πέμπτη (16/9, 22:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ένα καυτό ζήτημα ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι το αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» ο Γιώργος Μασούρας, κάτι που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς.

Ο έλληνας άσος έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό και να μπαίνει ξανά στο πρόγραμμα, όμως αν δε φθάσει στο 100% του ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει.

Ο πορτογάλος τεχνικός σπάει το κεφάλι του σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάσταση, και απ’ ό,τι φαίνεται θα πάρει την οριστική απόφασή του αύριο (15/9), όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ενισχυθεί και με το παραπάνω στα εξτρέμ, όμως ο Μασούρας είναι υπερπολύτιμη μονάδα και πιο έμπειρος σε σχέση με τους νεαποκτηθέντες.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφασίσει για το πώς θα κινηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button