Αγροτικά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή μεταβίβασης δικαιωμάτων 2023

Διαθέσιμη είναι η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων μεταβιβάσεων δικαιωμάτων 2023 ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/bpe/#/login

Όπως εξηγεί ο Οργανισμός σχετικά με την αποδοχή των μεταβιβάσεων, οι δικαιούχοι αναμένεται να ενημερωθούν τις προσεχείς μέρες.

Σημειώνεται ότι όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη κωδικό για τα πληροφοριακά συστήματα εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ ή έχει απενεργοποιηθεί ο κωδικός τους,  μπορούν να προβούν στις κατάλληλες εργασίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/  ακολουθώντας τα υποδεικνυόμενα βήματα.

Παράλληλα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε και στην εκ νέου δημοσίευση της εγκυκλίου που αφορά τη διαδικασία της μεταβίβασης των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης έτους 2023. Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος υποβολής της αίτησης λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2023.

Για τις περιπτώσεις ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης ορίζεται η 10η Νοεμβρίου 2023.

Εκτός της εγκυκλίου, ο κάθε δικαιούχος μπορεί να βρει συνημμένα και τα υποδείγματα μεταβιβάσεων 2023.

Εδώ αναλυτικά

Η εγκύκλιος

Τα υποδείγματα 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button