Αθλητικά

Οριστικά αφαιρούνται έξι βαθμοί και απαγορεύονται οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό

Ήταν μια κίνηση με την οποία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κέρδιζε χρόνο, αλλά σχεδόν όλοι γνώριζαν πως δεν θα έχει ιδιαίτερη τύχη. Ο λόγος για την έφεση που είχαν ασκήσει οι «πράσινοι» αναφορικά με την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν και τη συμμετοχή της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Super League, την οποία και απέρριψε το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ…

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το «τριφύλλι» καλείται να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με αφαίρεση 6 βαθμών, καθώς επίσης και με περιορισμό μεταγραφών, που αφορούν ποδοσφαιριστές ηλικίας μεγαλύτερης των 23 ετών. Αυτοί οι περιορισμοί αφορούν τόσο την τρέχουσα περίοδο όσο και αυτήν του Ιανουαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) απέρριψε την υπ’ αριθμ. 17614/15.06.18 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο που αφορούσε αίτημα για χορήγηση άδειας της εν λόγω ΠΑΕ στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (άδεια Super League)».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button