Εκλογές 2019

Ορκίσθηκαν Σαμαράς, Λαμπρόπουλος, Χρυσομάλλης, Μαντάς- Αύριο εκλέγουν πρόεδρο της βουλής

Ορκίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 11:00, οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Τη συνεδρίαση διηύθυνε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του προσωρινού Προέδρου, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

Στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών της Ιεράς Συνόδου. Ακολούθησε η ορκωμοσία των τριών μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνι και αμέσως μετά η ορκωμοσία όσων βουλευτών επιθυμούσαν πολιτικό όρκο.

Από την Μεσσηνία ορκίστηκαν οι Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Λαμπρόπουλο, Αλέξης Χαρίτσης και για πρώτη φορά οι “φρέσκοι” σε αυτόν τον ρόλο Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου  θα συγκληθεί αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 10:30, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή Προέδρου του Σώματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button