Δήμος Μεσσήνης

Ορκίστηκε δήμαρχος Μεσσήνης ο Γ. Αθανασόπουλος: “Κάθε μέρα μαζί με τον πολίτη”

Με το σύνθημα “κάθε μέρα μαζί”, με τον πολίτη, όπως τόνισε ο ίδιος, ορκίστηκε σήμερα το απόγευμα, ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Στην τελετή που έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου, παρουσία πλήθους κόσμου, ο Γ. Αθανασόπουλος σημείωσε ότι “η νέα εποχή έχει ξεκινήσει”, κάνοντας λόγο για 4ετία – νέα εποχή σποράς για την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση, για συνένωση δυνάμεων, κοινωνική ευαισθησία, χωρίς ψέματα και μισές αλήθειες. Και δεσμεύτηκε για ένα μοντέλο διοίκησης με διαφάνεια, αξιοκρατία, λογοδοσία απέναντι στο δημότη.

Επεσήμανε ότι σε πρώτη προτεραιότητα θα είναι ο άνθρωπος, ο δημότης που έχει ανάγκη και υποσχέθηκε πως “θα λειτουργούμε χωρίς διακρίσεις,με ήθος, διαφάνεια, επιμονή και αποτελεσματικότητα, ξεπερνώντας διαχωριστικές γραμμές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες”.

Ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης παρατήρησε ότι η Αρχαία Μεσσήνη είναι ένα brand name, που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ανέφερε πως οι εργαζόμενοι θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες και δήλωσε ότι βλέπει τους δημοτικούς συμβούλους σα συνεργάτες και όχι σαν αντιπάλους.

Στο θρησκευτικό τελετουργικό χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ. Χρυσόστομος, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης και οι νέοι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Πύλου – Νέστορος Τάκης Καρβέλας.

eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button