Viral

Ορφανό σκιουράκι τρώει βγάζοντας χαριτωμένους ήχους: Το βίντεο που έγινε viral

Όταν η μαμά τεσσάρων σκίουρων σκοτώθηκε από αυτοκίνητο, τα υιοθέτησε μια φωτογράφος και ζωολόγος, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα τους, καταγράφοντας την ανάπτυξή τους και εξημερώνοντάς τα.

Μια Βρετανίδα φωτογράφος και ζωολόγος που ζει στη Σουηδία, η Ντάνι Κόνορ, άρχισε να φωτογραφίζει μια σκίουρο, μέχρι που εκείνη σκοτώθηκε χτυπημένη από αυτοκίνητο και άφησε ορφανά τα τέσσερα μικρά της. Η Κόνορ υιοθέτησε τα μωρά σκιουράκια και άρχισε να τα ταΐζει και να τα φροντίζει.

Ένα βίντεο, που παρουσιάζει ένα από αυτά να τρώει βγάζοντας χαριτωμένους ήχους, έκανε την έκπληξη καθώς έγινε viral συγκεντρώνοντας, μέχρι στιγμής, πάνω από 14,6 εκατομμύρια views. Αυτή η ανάρτηση έγινε η ευκαιρία να διαδοθεί η ιστορία της Κόνορ και της παράξενης υιοθεσίας.

Μέχρι σήμερα η φωτογράφος και ζωολόγος υπολογίζει ότι έχει περάσει πάνω από 100 ώρες μαζί με τα σκιουράκια, τα οποία πλέον έχουν εξοικειωθεί μαζί της και την αφήνουν να τα φωτογραφίσει και να τα βιντεοσκοπήσει. Σε συνεννόηση με καταφύγια άγριας ζωής η Κόνορ προσαρμόζει τη φροντίδα τους σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους, μειώνοντας την τροφή τους ενώ αυτά αρχίζουν να τρέφονται μόνα τους και να ανοίγουν το δρόμο προς την ανεξαρτησία τους.

Δείτε το viral βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button