ΑγροτικάΤοπικά Νέα

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων για την παρουσία κλιμακίου της Επιθεώρησης Εργασίας

Θα αναγκαστούμε ν’ οδηγηθούμε σ’ ακραίες καταστάσεις – εάν δεν σεβαστείτε τους αγρότες

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, μ’ αφορμή την παρουσία κλιμάκιου της Επιθεώρησης Εργασίας απευθύνει αυστηρό μήνυμα – προειδοποίηση προς τους Ελεγκτές ν’ αφήσουν τους συνάδελφους Αγρότες να προχωρήσουν ομαλά στην συγκομιδή , να διενεργήσουν σε χιλιάδες άλλους χώρους εργασίας όσους ελέγχους επιθυμούν και να σταματήσει η φτωχοποίηση των Αγροτών.

Χιλιάδες συνάδελφοι με τρακτέρ που μεταφέρουν ελιές θα χάσουν το μεροκάματο τους εάν συνεχιστεί αυτή η τραγωδία που εξελίσσεται , τα σακιά θα μείνουν στα χωράφια μ’ αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ποιότητα του καρπού και φυσικά οι κλέφτες να καραδοκούν ν’ αρπάξουν τον κόπο μας. Όταν δεν έχει επιλυθεί το κρίσιμο θέμα των Εργάσιμων που έχουμε αναδείξει από το Σεπτέμβριο του 2019 πως θέλεις να κάνεις τους ελέγχους και όταν χιλιάδες εργάτες εισέρχονται ως “τουρίστες” χωρίς να μπορούν να δικαιολογηθούν στην συγκομιδή του καρπού.

Προειδοποιούμε τους πάντες – ότι θα αναγκαστούμε ν’ οδηγηθούμε σ’ ακραίες καταστάσεις – εάν δεν σεβαστείτε τους αγρότες που υπό αντίξοες συνθήκες μαζεύουν το λαδί τους και όταν την ιδιά στιγμή δεν μας έχετε λύσει κανένα από τα ζητήματα – προβλήματα της Αγροτιάς και μας αντιμετωπίζετε με περιφρόνηση και απαξίωση..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button