ΑθλητικάΚυπαρισσία

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας για τους επιτυχημένους αγώνες στην Παραλία Αϊ Λαγούδη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδας Beach Racket το διήμερο 22-23 Ιουνίου στην Παραλία Αϊ Λαγούδη στην Κυπαρισσία.

Στην πόλη βρέθηκε μεγάλος αριθμός αθλητών, προπονητών και φίλων της ξυλορακέτας που παρακολούθησαν την αγωνιστική δράση! Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» ήταν συνδιοργανωτής και τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά του όπως και τους επαγγελματίες της πόλης που στηρίζουν τον σύλλογο μας και τις δράσεις του!

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην κατηγορία των δυάδων και τετράδων ανδρών, κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα της Ο.Ρ.Κ.Αμαλιάδας με τους Ι. Μυλωνάς – Φ. Καραβίας στις δυάδες και Ι. Μυλωνάς – Φ. Καραβίας – Γ. Μιχαλόπουλο – Μηνά Μαραγκό στις τετράδες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον επιδιαιτητή κύριο Θ. Μπέρτσο, και τον υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης Γ. Αυγουστίνο των οποίων η συμβολή ήταν καταλυτική στην ομαλή ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος. Επίσης ευχαριστούμε τους αθλητές και τους παράγοντες όλων των συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους.

Απολογούμαστε στους αθλητές και τους λοιπούς συντελεστές του Α.Ο.Ξ. Αίγινας και αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για το τεχνικό πρόβλημα που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα τους και τους ευχαριστούμε για την υπομονή τους ως την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τους.

Στο τέλος των αγώνων ακολούθησε τελετή λήξης και απονομές μεταλλίων και κυπέλλων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας, κος Ι. Μερκούρης και ο κος Γ. Ασημακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ι. Λεβεντάκη καθώς και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, κος Δ. Τερζής. Πριν την έναρξη της απονομής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια ενός αγαπητού συμπολίτη μας, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον χώρο της παραλίας.

Τέλος, ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους χορηγούς της διοργάνωσης οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button