Αθλητικά

Ο ασυνήθιστος λόγος που ένας Ιρανός έχασε την ευκαιρία να παίξει σε Μουντιάλ

Η συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ένας Ιρανός διεθνής, που έχει ήδη φορέσει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας 46 φορές, έχασε την ευκαιρία να ντεμπουτάρει στην κορυφαία αυτή διοργάνωση, καθώς την ώρα που ο προπονητής του ήθελε να τον περάσει στο ματς, εκείνος ήταν στην τουαλέτα.

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά αυτό που συνέβη στον Πεζμάν Μονταζερί είναι απολύτως αληθινό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, στο παιχνίδι με αντίπαλο το Μαρόκο, ο Κάρλος Κεϊρός ήθελε να περάσει τον 34χρονο αμυντικό στο ματς ως αλλαγή. Όμως, εκείνος απουσίαζε, καθυστερούσε να επιστρέψει από την τουαλέτα και ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να περάσει άλλον παίκτη στο γήπεδο.

Η ομάδα του τελικά επικράτησε στις καθυστερήσεις αυτού του παιχνιδιού, αλλά το κακό για εκείνον ήταν πως κόντρα σε Ισπανία και Πορτογαλία, τις επόμενες δύο αγωνιστικές των ομίλων, ο Μονταζερί δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό και έτσι έχασε την ευκαιρία να παίξει έστω και λίγα δευτερόλεπτα σε Μουντιάλ. Κάτι που ίσως να ονειρευόταν από μικρός και ίσως τελικά να μην το καταφέρει ποτέ, καθώς είναι και 34 ετών.

Σίγουρα η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Μονταζερί…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button