Αθλητικά

Ο Α.Ο. Φιλιατρών στο Skiritida Run #3

Μετά το γεμάτο συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές Skiritida Run του 2017, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 διοργανώθηκε το 3ο Skiritida Run, με πολλές συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις.

Στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας δρομείς και επισκέπτες έζησαν το κορυφαίο αθλητικό – πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας που έχει στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου η αρχή έγινε με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά), ενώ η συνέχεια δόθηκε στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και δέκα (10) δρομείς του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών, οι οποίοι τερμάτισαν επιτυχώς τόσο στα 10 χλμ, όσο και στον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), ο οποίος είχε ιδιαίτερη δυσκολία λόγω του μεγάλου υψομέτρου και των έντονων ανηφορικών και κατηφορικών κλίσεων.

Ειδικότερα, οι αθλητές του Α.Ο. Φιλιατρών που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Ημιμαραθώνιος (21,1 χλμ)

10 χλμ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων ακολούθησε barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το Skiritida Run ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία και γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ!

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τους διοργανωτές, καθώς και τους δρομείς του για την συμμετοχή και τον επιτυχή τερματισμό τους!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button