Κόσμος

Ο γύρος του κόσμου με 13 καταπληκτικές φωτογραφίες

Ενας τεράστιος χαρταετός φάλαινα, μία γιγαντιαία κολοκύθα και ένας σκύλος σε νεροτσουλήθρα είναι μερικές από τις καλύτερες εικόνες.

Η HuffPost σας προσφέρει την δυνατότητα να δείτε φωτογραφίες από ολόκληρο τον κόσμο που τραβήχτηκαν την εβδομάδα 7 με 13 Σεπτεμβρίου.

Saul Martinez via Getty Images
Η Γκαρίς Νιούμπολντ, υποδέχεται τον ανηψιό της Πέητον στο λιμάνι του Παλμ Μπιτς κατά την επιστροφή του κρουαζιερόπλοιου Grand Celebration, στις 7 Σεπτεμβρίου στο Δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν εκατοντάδες επιβάτες που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Ντόριαν, στις Μπαχάμες.

Afton Almaraz via Getty Images
Το “Αφιέρωμα στο Φως”, που φαίνεται από το χάλκινο στηθαίο που περιβάλλει τη βόρεια λίμνη του Μνημείου της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, ανεβαίνει στο ουρανό κατά την 18η επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Navesh Chitrakar / Reuters
Η πρώην Θεά της Ζωής Κουμάρι Ματίνα Σάκια κοιτάζει από το παράθυρο ενός σπιτιού Κουμάρι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Ιντρα Τζάτρα στο Κατμαντού του Νεπάλ, στις 13 Σεπτεμβρίου. Το ετήσιο φεστιβάλ, το όνομά του οποίου προέρχεται από τον Ινδρα, τον θεό της βροχής και του ουρανού, γιορτάζεται με λατρεία, χαρά, τραγούδι, χορό και γλέντι στην κοιλάδα του Κατμαντού για να σηματοδοτήσει το τέλος της εποχής των μουσώνων. Ο Ιντρα, η ζωντανή θεά Κουμάρι και άλλες θεότητες λατρεύονται κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

OLI SCARFF via Getty Images
Ο καλλιεργητής, Ρίτσαρντ Μαν φωτογραφίζεται με την κολοκύθα του βάρους 290 κιλών, με την οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο για την πιο βαριά κολοκύθα στον διαγωνισμό για τα γιγαντιαία λαχανικά, κατά την πρώτη μέρα του Φθινοπωρινού Διαγωνισμού Λουλουδιών, στο Χάρογκεϊτ της Αγγλίας, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Siphiwe Sibeko / Reuters
Χιλιάδες άνθρωποι θρηνούν μπροστά στην σωρό του Ρόμπερτ Μουγκάμπε, στο στάδιο Ρουφάρο, στην Μπάρε, Χαράρε, στην Ζιμπάμπουε, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Michael Ciaglo via Getty Images
Ενας σκύλος παίζει σε νεροτσουλήθρα, κατά την διάρκεια του Wow Beach Doggie Day, στο πάρκο Water World, στις 7 Σεπτεμβρίου, στο Φέντεραλ Χάιτς του Κολοράντο.

NORBERTO DUARTE via Getty Images
Παιδιά προσπαθούν να πιάσουν χαρτονομίσματα που πετάνε καθολικοί από τον τρούλο της εκκλησία, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις χάρες που έλαβαν από την Παναγία, στο πλαίσιο μίας παραδοσιακής ετήσιας τελετής, στο Γκουαραμπάρε, στα νοτιοανατολικά της Ασουνσιόν, στην Παραγουάη, στις 7 Σεπτεμβρίου.

ASSOCIATED PRESS
Μια γυναίκα χρησιμοποιεί ένα διαδραστικό μοντέλο φωτός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του στα μέσα ενημέρωσης, σε μια από τις αίθουσες εκθέσεων του νέου Μουσείου Bauhaus στο Ντεσάου της Γερμανίας, στις 7 Σεπτεμβρίου.

ASSOCIATED PRESS
Ο βετεράνος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, Λόρενς Μπρούκς, παραλαμβάνει ένα φιλί από κραγιόν, από μέλος του μουσικού συγκροτήματος, Victory Belles, καθώς γιορτάζει τα 110 γενέθλια του, στο Εθνικό Μουσείο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στην Νέα Ορλεάνη, στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Μπρούκς γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίοθυ, του 1909, και υπηρέτησε στο 91ο Τάγμα Μηχανικού, στην Νέα Γουινέα και στις Φιλιππίνες, κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Υπήρξε υπηρέτης τριών λευκών αξιωματικών, στο τάγμα του.

Laszlo Balogh via Getty Images
Ενας νεκροθάφτης κατά την διάρκεια του τέταρτου πρωταθλήματος νεκροθαφτών στο Σεκεσφεχερβάρ της Ουγγαρίας. Οι νεκροθάφτες διαγωνίζονται για το εθνικό στέμμα, καθώς οι ομάδες κρίνεται βάσει της ακρίβειας, της ταχύτητας και της ποιότητας στο θέμα της αισθητικής.

ASSOCIATED PRESS
Ένας άνδρας που κρατά μια σημαία ανεξαρτησίας φαίνεται μέσα από το καπνό ενός καπνογόνου, που έριξαν οι διαδηλωτές, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Ημέρας της Καταλονίας, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Lim Huey Teng / Reuters
Ένας τουρίστας ποζάρει για μια φωτογραφία στον Πύργο της Κουάλα Λουμπούρ με φόντο τον ορίζοντα της πόλης που περιβάλλεται από ομίχλη, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: HuffPost US

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button