Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Τριφυλίας ακυρώνει όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω του κοροναϊού

Για προληπτικούς λόγους ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Τριφυλίας

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους δημότες ότι προχωρά σε ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων εξέδωσε ο δήμος Τριφυλίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Θα ήθελα, με την παρούσα, να γνωστοποιήσω σε όλους σας, ότι ο Δήμος Τριφυλίας ακυρώνει όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το εορταστικό τριήμερο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, αφ’ ενός μεν να υπακούσει στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του υπουργού κ. Βασίλη Κικίλια και αφ’ ετέρου δε να συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας των πολιτών του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς, όλους εκείνους που εργάστηκαν και με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν, έτσι ώστε οι εορταστικές εκδηλώσεις της Αποκριάς, που επρόκειτο να γίνουν στο Δήμο Τριφυλίας, να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

Ευελπιστώ ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα το γιορτάσουμε διπλά.

Κυπαρισσία 27-02-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button