ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ο Δήμος Τριφυλίας θα τιμήσει τον «εν ενεργεία» 91χρονο πατήρ Γρηγόριο Σταθόπουλο

Με το "Αριστείο Κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης"

Σε ηλικία 91 ετών συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να είναι κοντά στο ποίμνιό του.

Ως κοινωνία και μάλιστα στις ιδιαίτερες συγκυρίες που βιώνουμε, έχουμε υποχρέωση να αποδίδουμε τον οφειλόμενο σεβασμό  και την αναγνώριση στα πρόσωπα που έχουν έμπρακτα προσφέρει κοινωνικό έργο στους συνανθρώπους τους.

Μια τέτοια προσωπικότητα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Γρηγόριος Σταθόπουλος, Αρχιερατικός Επίτροπος Γαργαλιάνων, ο οποίος πέραν της εξηκονταετίας έχει αφιερώσει την ζωή του να είναι δίπλα στον συνάνθρωπο. Βοήθησε άπορες οικογένειες, στάθηκε δίπλα σε πονεμένους ανθρώπους, στήριξε ορφανά και ενίσχυσε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες του. Επίσης παρά το γεγονός του ότι διανύει το ενενηκοστό πρώτο έτος της ηλικίας του, εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, μόνο και μόνο  για να μην υπάρχει πρόβλημα στην Ενορία του, λόγω της έλλειψης ιερέων στην Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας.

Ο σεβαστός Ιερέας θα τιμηθεί με το Αριστείο Κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 01-02-2018.

Η βράβευση θα γίνει μετά το πέρας του Εσπερινού της Πέμπτης στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button