Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ο Δήμος Τριφυλίας τίμησε τον Φιλιατρινό Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Χαράλαμπο Λαλούση [εικόνες – βίντεο]

Σημείο αναφοράς ήταν κατά τη διάρκεια των σημερινών θρησκευτικών εκδηλώσεων στα Φιλιατρά, προς τιμήν του πολιούχου της πόλης Αγίου Χαραλάμπους, η παρουσία του Φιλιατρινού στην καταγωγή Αρχηγού του ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση.

Μάλιστα, ο Δήμος Τριφυλίας σε εκδήλωση που έγινε στον Αγρίλη τίμησε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Χαράλαμπο Λαλούση. Στο πρόσωπό του ξεχωριστές ήταν οι αναφορές από το Δήμαρχο κ. Λεβεντάκη αλλά και από τον Στρατηγό ε.α. κ. Βορρέ.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης είπε πως είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση ο άνθρωπος που μεγάλωσε στον τόπο μας, που ανδρώθηκε εδώ, πήγε σχολείο εδώ, και το όνειρο του ήταν πάντα να γίνει στρατιωτικός, τα κατάφερε και μας έκανε όλους υπερήφανους. Στη συνέχεια ο κ. Λεβεντάκης κάλεσε τον Στρατηγό ε.α. κ. Βορρέ ο οποίος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη καριέρα του Αρχηγού του ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση.

Ακολούθως ο κ. Λεβεντάκης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα και ένα προσωπικό του κειμήλιο (εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους) στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Χαράλαμπο Λαλούση, με τον δεύτερο να του ανταποδίδει το δώρο παραδίδοντάς του μια πλακέτα που αποτυπώνει ολόκληρη την Ελλάδα.

Παίρνοντας το λόγο, φανερά συγκινημένος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Χαράλαμπος Λαλούσης  αναφέρθηκε για τη μεγάλη τιμή που γίνεται ανήμερα της εορτής του και αναφέρθηκε στην περιοχή που μεγάλωσε, στα βιώματά του από τα παιδικά του χρόνια και τους δασκάλους του.

«Θα είμαι δίπλα σας ως Φιλιατρινός» σημείωσε ο Α/ΓΕΣ  για να πει στη συνέχεια με έμφαση ότι, «να μην φοβάστε κάτι, ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος, είναι αποφασισμένος, έχει όλες τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει κάθε απειλή, και όσο και να φωνάζουν οι απέναντι, απλώς φωνάζουν. Ενωμένοι πορευόμαστε».

Δείτε βίντεο:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button