Τοπικά Νέα

Ο Δήμος Τριφυλίας “φέρνει” Δημήτρη Κοντολάζο σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους

Μαζί του… Βασιλική Νταντά και Ελεάνα Παπαϊωάννου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας θα διοργανώσει συναυλία του Δημήτρη Κοντολάζου με τη Βασιλική Νταντά, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην Πλατεία της Κυπαρισσίας και μία εβδομάδα αργότερα, την Παρασκευή 22 Ιουλίου, θα διοργανώσει συναυλία του Δημήτρη Κοντολάζου με την Ελεάνα Παπαϊωάννου στην πλατεία των Γαργαλιάνων.

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ δύο από τα θέματα της ημρήσιας διάταξης αφορούσαν την έγκριση δαπανών για τις συναυλίες σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους.

Ειδικότερα, για τη συναυλία στην Κυπαρισσία, η αμοιβή του καλλιτεχνικού σχήματος μετά των ασφαλιστικών τους εισφορών φτάνει τις 14.000 ευρώ και το κόστος της ηχητικής & φωτιστικής κάλυψης της εκδήλωσης, το ποσό των 2.500 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός δαπάνης της διοργάνωσης ανέρχεται στο ποσό των 16.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. Τα ίδια ακριβώς ποσά για τους καλλιτέχνες και τον ήχο θα δαπανηθούν και για τη συναυλία στους Γαργαλιάνους

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ Παναγιώτης Τσαφαράς σημείωσε τα εξής: «Δεν συμφωνώ με τα ποσά, θεωρώ ότι είναι μεγάλη δαπάνη και δεν γνωρίζω λεπτομερή στοιχεία σχετικά. Για το λόγο αυτό ψηφίζω ΟΧΙ».

Σχετικά Άρθρα

22 Σχόλια

  1. Πολλά τα λεφτά για αυτό το σχήμα.Αν προτιμούσαν την Άντζελα θα μας ερχόταν πιο φτηνά…
    λόγω συγγένειας.

  2. Εντάξει ρε παιδιά στην τελική τι ειναι 16.500 ευρο το βράδυ για έναν Κοντολάζο δε τ’ αξίζει; δηλ άμα έφερνε με τα ίδια λεφτά τη Λένα Ζευγαρά θα ήταν καλύτερα;

    1. Τι λέτε ρε ταγάρια. Μήπως θέλετε την φιλαρμονική της Βιέννης; Κοντολάζο, γουρουνοπούλα και μπύρα παγωμένη. Μπράβο Δήμαρχε. Παρακαλώ όπενιγκ με κανένα κλαρίνο και καλαματιανά. Ανεπανάληπτες βραδιές…. Ήμαστε μια λαϊκή κοινωνία με το μέσο όρο μορφωτικού επιπέδου κάτω του μετρίου, σαν απομονωμένο χωριο. Ο λαός θέλει εκτόνωση και η μόνη σωστή λύση είναι αυτή. Άιντε αφήστε τον καθωσπρεπισμό και την συντηρητικούρα.

  3. Περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει στα Φιλιατρά. Μεγαλύτερη πλατεία , βαρύτερο σχήμα!! Πληρώστε αυτούς που τους χρωστάτε και μετά πανηγύρια!!

  4. Η «πολιτιστική ανάταση» και η αξιοποίηση του πολιτιστικού τέλους αποτελούν στοίχημα της Δημοτικής Αρχής

  5. Ο Δήμαρχος βρήκε τρόπο να κάνει ανάπλαση στις πλατειες Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων. Φέρνει Κοντολάζο βουλιάζουν οι πλατειες αναγκαίο έργο οι αναπλάσεις. Δύο στα δύο και θα ρίξει τις στροφές του κιόλας με το πλήθος να τον αποθεώνει και να κλαίει απο συγκίνηση. Μετρήστε φραγκοδίφραγκα για καφέ εσείς. Ο Δήμος έχει λεφτά. Τι είναι 35 χιλιάρικα για δυο εμφανίσεις του 70χρονου Κοντολάζου. Φιλιατρά που θα έρθει ο Αντύπας να δείτε πανικό και ανάπλαση μετά. Τριφυλια καλωσήλθες στο μαγικό κόσμο του πολιτισμού της νύκτας. Και κλαίνε τα μάνεϊ όσοι τους χρωστάει ο Δήμος και δεν έχουνε νερό που γράφετε και τα καινούργια απορριμματοφόρα κάθονται και πάλι δανεικά κάνουν αποκομιδή. Φάτε πολιτισμό σοουργελα.

  6. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να γεμίσει όλες τις πλατείες τέσσερις και πέντε φορές με διάφορα μουσικά σχήματα. Καλός ο Κοντολάζος τον ακούσαμε και τον τραγουδήσαμε όταν ειμασταν νεαρά παιδιά.

  7. Να υποθέσουμε ότι αυτές οι δυο εμφανίσεις του Κοντολάζου σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους αντίστοιχα, ειναι μες στα πλαίσια εκδηλώσεων για πολιτιστικό “καλοκαίρι 2022” του δήμου Τριφυλίας; αν ναι άραγε για τα Φιλιατρά ποια έκπληξη μας επιφυλάσσει ο κος δήμαρχος;

    1. Μάλλον θα προσδοκά να φέρει τη Λαίδη, να την προσγειωσει με ελικόπτερο στο φλωρεντιάνο σιντριβάνι κι εν μέσω εφέ καπνών φωτορυθμικων, να αρχίσει αυτή να αδει (και ταυτόχρονα να κουνιέται), την τιτανοτεραστια επιτυχία της “Κάνω come back…”

  8. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΜΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ

    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ CHIVAS ΑΦΘΟΝΟ ΝΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΑΛΠΟΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΙΕΙ

  9. Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Είναι που κορόϊδευε τον πρώην Δήμαρχο ο Λεβεντάκης. Μιλάμε για κατάντια…. Κοντολα΄ζο για πολιτιστική εκδήλωση. Και επιπλέον και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ρε καλά κάνει. Έχει καταλάβει τι ζώα είναι οι Τριφύλιοι και κάνει το κέφι του στην πλάτη τους. Τι ψηφίσατε ρε!!!!

  10. Χωρίς φτερά μες στη ζωή
    απ’ το μηδέν ξεκίνησα.
    Εγώ την πίκρα, τον καημό
    στο στόμα σου τα φίλησα.
    Εγώ δεν ήμουνα αλήτης,
    αλήτη μ’ έκανες εσύ.
    Εγώ δεν ήμουνα ξενύχτης,
    δεν ήμουνα κακό παιδί.
    Εγώ δεν ήμουνα αλήτης,
    αλήτη μ’ έκανες εσύ.
    Εγώ δεν ήμουνα ξενύχτης,
    ήμουνα καλό παιδί.
    Μες στης ζωής τη μοναξιά
    για την αγάπη έψαξα.
    Εγώ δεν λύγισα ποτέ,
    όμως για σένα έκλαψα.

    από κατι κουλτουριάρηδες ειναι ΘΕΟΣ!!

  11. Ειλικρινα δν μπορω να καταλ. την νοοτροπια.
    Θελετε 2 παρεες σε καθε καφενειο?
    Αλλοι ειναι της κουλτουρας κ της διανοησης, σεβαστο, μη βγειτε εκεινο το βραδυ κ δειτε πορτοκαλογλου στην τηλ.
    Αλλα τοση χολη?
    Ημουν παιδακι κ θυμαμαι τα παιδια απο την Πατρα, προλαβα Νατασα Θεοδωριδου κ Εφη Σαρρη στο γηπεδο κ τοτε ο δημος τους εφερνε.
    Τι αλλαξε? Γινατε πρωτευουσιανοι με γαντια κ γραβατες? Γινατε της κουλτουρας κ του εντεχνου? που τρωγατε την φλουδα απ το καρπουζι κ εφταναν τα ζουμια μεχρι τα γκουργκουνια.
    Τα καφενεια θα κανουν 31. ο κοσμος θα βγει.
    Κ ευχομαι να μην ειστε εκει.
    Οταν τα ακουγατε απο τους 88,8 σας αρεσαν τοτε. Κ θα τα ξανακουσετε!
    Τρωγομαστε μονοι μας, για οτι κι αν γινεται. Δεκ. ’80 γινοταν χαμος στην πλατεια, ολοι μια παρεα. Τωρα θελετε μιζερια κ πολιτικη της π…τσας, εχουμε ματωσει τοσα χρονια με δντ κ φορους κ αντι να χαρειτε, κοντρα.
    Αν ημουν ο Πουτιν θα παταγα το κουμπι να πα να γαμηθει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button