Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Ο Δήμος Τριφυλίας “φέρνει” Δημήτρη Κοντολάζο σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους

Μαζί του… Βασιλική Νταντά και Ελεάνα Παπαϊωάννου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας θα διοργανώσει συναυλία του Δημήτρη Κοντολάζου με τη Βασιλική Νταντά, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην Πλατεία της Κυπαρισσίας και μία εβδομάδα αργότερα, την Παρασκευή 22 Ιουλίου, θα διοργανώσει συναυλία του Δημήτρη Κοντολάζου με την Ελεάνα Παπαϊωάννου στην πλατεία των Γαργαλιάνων.

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ δύο από τα θέματα της ημρήσιας διάταξης αφορούσαν την έγκριση δαπανών για τις συναυλίες σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους.

Ειδικότερα, για τη συναυλία στην Κυπαρισσία, η αμοιβή του καλλιτεχνικού σχήματος μετά των ασφαλιστικών τους εισφορών φτάνει τις 14.000 ευρώ και το κόστος της ηχητικής & φωτιστικής κάλυψης της εκδήλωσης, το ποσό των 2.500 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός δαπάνης της διοργάνωσης ανέρχεται στο ποσό των 16.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. Τα ίδια ακριβώς ποσά για τους καλλιτέχνες και τον ήχο θα δαπανηθούν και για τη συναυλία στους Γαργαλιάνους

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ Παναγιώτης Τσαφαράς σημείωσε τα εξής: «Δεν συμφωνώ με τα ποσά, θεωρώ ότι είναι μεγάλη δαπάνη και δεν γνωρίζω λεπτομερή στοιχεία σχετικά. Για το λόγο αυτό ψηφίζω ΟΧΙ».

Exit mobile version