Τοπικά Νέα

Ο δημιουργικός πολυχώρος «9 Mouses Cafe» στο Λαγκούβαρδο σας περιμένει για αξέχαστες στιγμές! [εικόνες]

Ζήσε το παιδικό πάρτι σου στις 9 Mouses Cafe!

Το καλοκαίρι είναι εδω… και τι καλύτερο από μικρές και κοντινές αποδράσεις σε χώρους που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα! Σε χώρους που θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μπάνιο, τον καφέ ή το ποτό σας…

Ένα cafe – bar σάς περιμένει δίπλα από την παραλία του Λαγκουβάρδου για όλες τις ώρες της ημέρας, όλα τα γούστα και με όλες τις επιλογές. Σε έναν καλαίσθητο χώρο μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό καφέ, snacks και ποτά – cocktails, μεζέδες. Ο λόγος για το 9 Mouses Cafe.

Κάνουμε και delivery!

Δείτε εικόνες:

Άνετο Πάρκινγκ

Δημιουργικός Πολυχώρος

Όραμα μας η διαμόρφωση ενός καθημερινού προορισμού για όλη την οικογένεια, όπου τα παιδιά περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους όσο οι μεγάλοι κάνουν ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ζήσε το παιδικό πάρτι σου στις 9 Mouses Cafe.

Τα γενέθλια αποτελούν μία πολύ ξεχωριστή μέρα για όλους. Πόσο μάλλον όταν είμαστε παιδιά και δημιουργούμε αναμνήσεις…  Ο σύγχρονος και ειδικά διαμορφωμένος για την οικογένεια, χώρος του 9 Mouses Cafe αποτελεί το κατάλληλο spot για να κάνετε τα γενέθλια του παιδιού σας ΔΩΡΕΑΝ.

τηλ. επικοινωνίας: 6936305327

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button