ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια [εικόνες]

“Καβάλησαν” τα πεζοδρόμια…

Τις ανησυχίες εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σχετικά με το παρκάρισμα στην κεντρική αγορά της πόλης, και συγκεκριμένα στους δρόμους που γίνονται οι παρεμβάσεις για το open mall παραθέτοντας εικόνες από αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια…

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου στο Facebook:

Και ενώ εξελίσσεται η διαδικασία υλοποίησης της ανάπλασης στην Κεντρική αγορά της πόλης μας, οδεύοντας στην τελική ευθεία υλοποίησης των βασικών εργασιών, παρατηρούνται φαινόμενα τα οποία δεν συνάδουν ούτε με την προσπάθεια που καταβλήθηκε εκ μέρους μας την τελευταία πενταετία για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, ούτε όμως αρμόζουν στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στην περιοχή μας, τόσο των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.
Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών υπήρξε μια μεταβατική περίοδος ώστε όλοι μας να εγκλιματιστούμε στις νέες συνθήκες στις ζωές όλων μας.
Από τούδε και στο εξής όμως, τα φαινόμενα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά, και σε ότι γίνεται αντιληπτό, θα κινητοποιούνται αυτομάτως οι αρμόζουσες διαδικασίες.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

9 Σχόλια

  1. Αυτή η λογική του ΕΛΛΗΝΑ πάω παντού και πάντα με τα αυτοκίνητό μου είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, από τα μεγάλα αστικά κέντρα έως και το μικρότερο χωριό της περιφέρειας, ίσως γιατί στον Έλληνα το αυτοκίνητο πέρα από απλό μέσο εξυπηρέτησης, το αντιλαμβάνεται και σαν μια προέκταση του φαλλού του.
    Εδώ στα Φιλιατρά έγινε ολόκληρος πόλεμος να ξεπαστρέψουν όπως όπως την αιωνόβια μουριά στην αρχή του πεζόδρομου – δεν μιλώ για τον ίδιο τον πεζόδρομο, που ευτυχώς σώθηκε μετά από παρέμβαση την τελευταία στιγμή – μήπως; για να μικρύνουν σε πλάτος το αρκετά μεγάλο πεζοδρόμιο μπροστά από το νεοκλασικό του Σπέντζα; με την προϋπόθεση, ανεπίσημα η και επίσημα, να δημιουργηθεί μέχρι το επόμενο περίπτερο μεγαλύτερος χώρος παρκινγκ για τ’ αυτοκίνητα… αυτά στα Φιλιατρά που κάποιοι κόπτονται για την δήθεν ανάπτυξη.

    1. Υπαρχει επομενο περιπτερο;
      Εκεινο που υπαρχει ειναι ενα κακιστο βουβο γεματο σκοταδι και αδειανα μπουκαλια πεζοδρομιο που για ανεξηγητους λογους δεν επιτρεπουν καποιοι να εξωραισθει.
      Κανεις δεν ειπε να κοπει η μουρια.
      Να τη φωτισουμε να την αναδειξουμε αλλα ελεος πια…

      1. H σωστή ερώτηση κανονικά είναι αν ο πεζόδρομος είχε γίνει ξανά δρόμος είμαστε σίγουροι αν θα είχε ανάπτυξη; μήπως το πρόβλημα φίλε Γιώργο ειναι γενικότερο. Ας δούμε λοιπόν ποια ειναι η οικονομική κατάσταση στην υπόλοιπη πόλη που δεν ειναι πεζόδρομος. Ποια ειναι η κατάσταση πχ στη πλατεία; πρόσεξε δεν αναφέρομαι στους δυο/τρεις μήνες του καλοκαιρού μιλώ για τον υπόλοιπο χρόνο, υπάρχει ανάπτυξη; ειναι ευχαριστημένοι οι μαγαζάτορες πέριξ της πλατείας; κινείται το εμπόριο στην υπόλοιπη πόλη; η μήπως απλά τραβάνε τα μαλλιά τους; η στην καλύτερη φυτοζωούν;

  2. Ο ανθρωπακος αυτού του είδους, μόνο ένα πράγμα καταλαβαινει: κλήση και αφαίρεση πινακίδας, και αυτό να γίνεται συνεχώς και κάθε μέρα. Θα γκαρίζει λίγο ο ανθρωπάκος, αλλά δεν πειράζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button