Πολιτική

Ο «κοριός» ήταν οξειδωμένος, παλιός και δεν λειτουργούσε!

Στην υπόθεση με τις καταγγελίες και για υποκλοπές και κοριούς αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από τη Μεσσηνία, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Τατούλης έδωσε αυτή τη συνέντευξη τύπου έχοντας εκ δεξιών την Ντίνα Νικολάκου και εξ αριστερών την Κωνσταντίνα Μπούζα. Δίπλα από την κυρία Μπούζα ήταν ο κ. Μπουλούκος.

Ο Περιφερειάρχης μίλησε για «προκατασκευασμένο σενάριο» και ουσιαστικά έδωσε την ερμηνεία ότι όλο αυτό έγινε, διότι κάποιοι δεν άντεξαν την θετική εικόνα που είχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πρόσφατο αναπτυξιακό συνέδριο.

Για τις υποκλοπές, ο Περιφερειάρχης είπε ότι … «ήταν ένας παλαιός μηχανισμός, οξειδωμένος και χωρίς καμία δυνατότητα λειτουργίας. Γιατί δημιουργήθηκε τέτοια αναταραχή;»

Για αναφέρει στη συνέχεια … «δεν ξέρω αν υπήρχε επί Νομαρχίας Δράκου ή ακόμα και παλαιότερα κι αυτό νομίζω ότι δίνει την εικόνα των εργαλείων υποκλοπής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button