Τοπικά Νέα

Ο Κ. Κωνσταντακόπουλος στη λίστα με τις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλίας

Δεκατρείς ‘Ελληνες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Lloyd’s με τις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλίας. Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννης Αγγελικούσης (Αngelicoussis Shipping Group), βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστα, αντιπροσωπεύοντας τον κορυφαίο Έλληνα πλοιοκτήτη στην λίστα των Lloyd’s. Στην 13η θέση της λίστας βρίσκεται ο κ. Γεώργιος Προκοπίου (Dynacom/Dynagas) και στην 19η θέση ο κ. Γεώργιος Οικονόμου (TMS Dryships). Tην 20η θέση καταλαμβάνει η κα Αγγελική Φράγκου (Navios).

Τις 30 πρώτες θέσεις συμπληρώνουν ο κ. Πήτερ Λιβανός (GasLog), ο οποίος καταλαμβάνει την 25η θέση, και ο κ. Πέτρος Παππάς (Star Bulk) που βρίσκεται στην 29η θέση. Ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της ΕΕΕ καταλαμβάνει την 32η θέση, στην 59η βρίσκεται ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης (Capital Group) ενώ στην 61η ο κ. Κωστής Κωνσταντακόπουλος (Costamare). Ο κ. Γιώργος M. Λογοθέτης (Libra Group) καταλαμβάνει την 79η θέση στη φετινή λίστα της Lloyd’s List.

Στην 81η και 82η θέση βρίσκονται αντίστοιχα οι κ. Νικόλας Τσάκος (ΤΕΝ και τέως πρόεδρος της INTERTANKO) και κ. Δημήτρης Φαφαλιός (πρόεδρος της INTERCARGO). Την ελληνική παρουσία ολοκληρώνει η κα Δέσποινα Θεοδοσίου (Πρόεδρος της WISTA International) που καταλαμβάνει την 95η θέση της λίστας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.