Τοπικά Νέα

Ο Λεβεντάκης για την τοποθέτηση Λαλούση ως υπηρεσιακού υπουργού

Η επιλογή ενός Μεσσήνιου και δη Φιλιατρινού, στο αξίωμα του Υπουργού, τιμά το Δήμο μας και προβάλλει τον τόπο μας» σημειώνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης για την τοποθέτηση, ως υπηρεσιακού υπουργού Προστασίας του Πολίτη του συμπατριώτη μας, Στρατηγού ε.α. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΑΛΟΥΣΗ, τέως και επίτιμου Αρχηγού του ΓΕΣ.

Χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης τονίζει:
Με τεράστια συγκίνηση και μεγάλη υπερηφάνεια πληροφορήθηκα και επίσημα, πριν από λίγο, την τοποθέτηση, ως υπηρεσιακού υπουργού, του συμπατριώτη μας, Στρατηγού ε.α. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΑΛΟΥΣΗ, τέως και επίτιμου Αρχηγού του ΓΕΣ, στη σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, που θα διενεργήσει τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και αναμένεται να ορκιστεί αύριο, Παρασκευή (26/05/2023).
Και μάλιστα σε μια νευραλγικής και καίριας σημασίας θέση, όπως αυτή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει και πάλι ανεξίτηλο αποτύπωμα, υπηρετώντας με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και την ίδια αυταπάρνηση, τον τόπο και τον πολίτη, όπως, ως στρατηγός, υπηρέτησε την Πατρίδα.
Άλλωστε, οι αδιαμφισβήτητες διοικητικές και επιχειρησιακές του ικανότητες, η μακρόχρονη εμπειρία του, η ανώτατη μόρφωσή του, ο επαγγελματισμός του, το ήθος του, η εντιμότητά του, ο ακέραιος χαρακτήρας του και η εξέχουσα προσωπικότητά του, εγγυώνται γι’ αυτό.
Είναι τα ίδια πολύτιμα εφόδια, που τον οδήγησαν στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και αύριο, μετά την ορκωμοσία του, θα τον οδηγήσουν στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Κάτι, που αποδεικνύει ότι χαίρει της βαθιάς εμπιστοσύνης και του απόλυτου σεβασμού, όλων εκείνων που, δικαίως και επάξια, τον επέλεξαν γι’ αυτές τις, υπεύθυνες και εξόχως σημαντικές, θέσεις.
Θα ήθελα να του εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, και να του δώσω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία, σε ακόμα ένα σημαντικό και δύσκολο έργο, το οποίο επωμίζεται.
Η επιλογή ενός Μεσσήνιου και δη Φιλιατρινού, στο αξίωμα του Υπουργού, τιμά το Δήμο μας και προβάλλει τον τόπο μας.
Τον ευχαριστούμε, όλοι οι συμπατριώτες του διότι, με την διαρκώς επιτυχημένη πορεία του, συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους.
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ !
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 25.05.2023
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button