Αθλητικά

«Ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Στην Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένοι να ντύσουν ξανά στα «μπλαουγκράνα» τον Λιονέλ Μέσι κι όπως φαίνεται οι πιθανότητες επιστροφής είναι πολλές.

Αυτό υπογράμμισε ο έγκυρος Καταλανός δημοσιογράφος, Ζεράρντ Ρομέρο, ο οποίος ανέφερε ότι: «Η αίσθηση μου είναι ότι ο Μέσι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα».

Στην Μπαρτσελόνα δεν κρύβουν τη μεγάλη επιθυμία να φέρουν πίσω τον Αργεντινό «σταρ» το καλοκαίρι του 2023.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τσάβι είχε υπογραμμίσει σε δηλώσεις του ότι: «Μακάρι να μην είχε τελειώσει ποτέ η θητεία του. Νομίζω ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, μια τελευταία ευκαιρία, όμως αυτό είναι για του χρόνου. Έχει συμβόλαιο. Τον θέλω στην Μπαρτσελόνα, ναι».

Ο πρόεδρος της Μπαρτσα, Ζοάν Λαπόρτα, από την πλευρά του, έχει αναφέρει ότι θέλει να δει τον Μέσι να κλείνει την καριέρα του ως παίκτης των Καταλανών.

Ο Ρομέρο εξέφρασε την άποψη ότι ο Μέσι θα γίνει και πάλι παίκτης της Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα τελειώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button