Πολιτική

Ο λόγος που απουσιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης από τα κανάλια

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην παραπολιτική στήλη Βηματοδότης του Βήματος, παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να απόσχει από τα κανάλια.

Μάλιστα, παρότι η απόφασή του προέκυψε μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη που συνιστούσε στους υπουργούς «να μην βγαίνουν αν δεν έχουν κάτι να πουν», ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει στους συνομιλητές του ότι… ήταν προσωπική του απόφαση, επειδή «κουράστηκε».

Πάντως, αρκετοί έχουν πειστεί ότι το σιωπητήριο Γεωργιάδη έχει να κάνει με την διαφωνία του με τον Βασίλη Κικίλια για την καραντίνα -άρα και με τον πρωθυπουργό που επικύρωσε την εισήγηση του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με το matrix24 στο παρασκήνιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να πιέζει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανοίξει το λιανεμπόριο μία ώρα αρχύτερα και να περιοριστεί η ζημιά. Πάντως, αρκετοί άσπονδοι φίλοι του, ήδη διερωτώνται πόσο… θα αντέξει μακριά από τα κανάλια ο Άδωνις, με τα πρώτα στοιχήματα να έχουν αρχίσει να πέφτουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button