Αθλητικά

Ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί ο «Sokratis» από την Άρσεναλ

Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η «κλεισμένη» μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τους Λονδρέζους.

Η περίπτωση του αρχηγού της Ντόρτμουντ, που θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των «κανονιέρηδων», μετά τον Στέφαν Λίχτστάινερ, προκαλεί απορίες, ως προς την καθυστέρηση της ανακοίνωσής της.

Παρότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η «μετακόμιση» του Έλληνα αμυντικού στην Premier League, με το «Kicker» να παρουσιάζει τον λόγο πίσω απ’ αυτό.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, οι Βεστφαλοί έχουν ζητήσει να μην ανακοινωθεί η μεταγραφή πριν την 1η Ιουλίου, για λόγους που σχετίζονται με τον ισολογισμό τους και τις οικονομικές συναλλαγές για το τρέχον έτος.

Όταν φτάσει η συγκεκριμένη ημερομηνία, θα… λυθούν τα χέρια όλων, ώστε ο 30χρονος στόπερ να φορέσει και τυπικά τη φανέλα της Άρσεναλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button