Αθλητικά

Ο Μάκος υπέγραψε στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα θα συνεχίσει να προσφέρει τις αγωνιστικές υπηρεσίες του ο Γρηγόρης Μάκος. Ο παίκτης ο οποίος γεννήθηκε στις 18/01/1987 και αγωνίζεται στην θέση του μέσου, ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΓΣ Ηλιούπολης, σύλλογο στον οποίο είχε αγωνιστεί παλαιότερα και ο πατέρας του.

Η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση στην Α΄ Εθνική πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2004 με τον Πανιώνιο. Έχει παίξει επίσης σε ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ανόρθωση, Παναιτωλικό και Τρίκαλα, ενώ πέρσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Καλλιθέα.

Ο Γρηγόρης Μάκος έχει κληθεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες (Παίδων, Νέων, Ελπίδων). Το 2004 αγωνίστηκε με την Παίδων (2 συμμετοχές), το 2005 με τη Νέων (8 συμμετοχές), ενώ το διάστημα μεταξύ 2006-2008 υπήρξε μέλος της Ελπίδων, αγωνιζόμενος συνολικά 17 φορές, σημειώνοντας και 3 τέρματα.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2008 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών στον νικηφόρο φιλικό αγώνα με 1-0 εναντίον της Τσεχίας, που διεξήχθη στην Κύπρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button