Κόσμος

Ο Μασκ τρολάρει το twitter: Θα αγοράσω την Coca Cola για να βάλω πάλι μέσα κοκαΐνη

Λίγες μέρες μετά την εξαγορά του Twitter έναντι του ποσού των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Έλον Μάσκ αποφάσισε να τρολάρει τους χρήστες του και να υποχρεώσει όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη να ασχοληθούν και πάλι μ’ αυτόν.

Το νέο αφεντικό του Twitter είχε τη διάθεση να κάνει πλάνα αναφορικά με τα μελλοντικά επιχειρηματικά του σχέδια. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό επόμενη κίνησή του είναι ν’ αγοράσει την Coca Cola για να βάλει και πάλι μέσα την κοκαΐνη που αρχικά περιείχε το αναψυκτικό όταν το εμπνεύστηκε ο δημιουργός του, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, John Pemberton.

«Στη συνέχεια, θα αγοράσω την Coca-Cola για να βάλω και πάλι μέσα κοκαΐνη», αναφερόμενος στην αρχική συνταγή του δημοφιλούς αναψυκτικού, την εποχή που η κοκαΐνη ήταν νόμιμη στις ΗΠΑ (μέχρι το 1914).

 

 

Αν, πάντως, ο Μασκ κινηθεί πραγματικά για την εξαγορά της Coca Cola θα χρειαστεί να καταβάλει κάτι παραπάνω από τα 44 δισ. δολάρια που κατέβαλε για το Twitter, καθώς η αξία της τεράστιας πολυεθνικής ανέρχεται περί τα 284 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button