Αθλητικά

Ο Νίκος Λινάρδος στο 4ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

O γνωστός προπονητής (ως αθλητής έκανε σπουδαία καριέρα, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1987) Νίκος Λινάρδος είναι επίσημος προσκεκλημένος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο 4ο All Star Game της Α1 κατηγορίας Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα.

Οι αθλητές που πρώτευσαν στη διαδυκτιακή ψηφοφορία για τις δύο πεντάδες

Γνωστοποιήθηκαν από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τα αποτελέσματα της διαδυκτιακής ψηφοφορίας για το 4ο All Star Game της Α΄ κατηγορίας Ανδρών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα.
Τις δύο πεντάδες απαρτίζουν οι ακόλουθοι αθλητές:
Πεντάδα 1ης ALL STAR ομάδας: Θεοδωρόπουλος Γεώργιος (Α.Ε.Μ. Ο Πολύβιος), Σιδέρης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Μ. Ο Πολύβιος), Σταβαράκης Γεράσιμος (Κ.Ο.Μ. Πελασγός), Αναστασόπουλος Λεωνίδας (Α.Ε.Μ. Ο Πολύβιος), Βούλγαρης Ιωάννης (Α.Ε.Μ. Ο Πολύβιος).

Πεντάδα 2ης ALL STAR ομάδας: Σιαμπάνης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Μ. Ο Πολύβιος), Σπύρου Παναγιώτης (Α.Ε.Μ. Ο Πολύβιος), Κωνσταντόπουλος Χρήστος (Α.Σ. Πάνας Κανδήλας), Παναγιώτου Παναγιώτης (Α.Σ. Πάνας Κανδήλας), Σάββας Γεώργιος (Α.Σ. Πάνας Κανδήλας).

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ γνωστοποίησε τη λίστα με τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου All Star Game της Α1 κατηγορίας Ανδρών.

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και με καταληκτική ημερομηνία 22 Ιανουαρίου  (12η αγωνιστική), επιλέχθηκαν να συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές:

1) Μπούσι Σιλβέστερ (Σ.Κ. Καλαμάτα) 34

2) Παπαδάκος Σωτήριος (Γ.Σ. Γαργαλιάνων)

– Τσίρμπας Γεώργιος (Κ.Ο.Μ. Πελασγός) 28

4) Προκόπος Γεώργιος (Α.Σ. Πάνας Κανδήλας) 25

5)  Σπανάκος Άγγελος (Σπαρτιατικός Γ.Σ.) 22

6) Λαμπίρης Ευάγγελος  (Γ.Α.Ε.Τ. Δίων Ο Κυπαρισσεύς) 21

Σε ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρεται ότι σε περίπτωση κωλύματος κάποιου αθλητή, πρέπει να ενημερώσει έγκαιρα την Ένωση, ώστε να γίνει η  αντικατάστασή του.

Επίσης οι παραπάνω αθλητές στο διαγωνισμό τριπόντων, να είναι ενδεδυμένοι με την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας τους.

-Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Ηλιόπουλος Σπύρος (Τηλ. 6974-600679)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button