Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός έσπασε το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της.

Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας και τα δυο τέρματα της νίκης με Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα, ενώ στην επανάληψη ο Δικέφαλος του Βορρά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το τέρμα του Μουργκ.

Στο φαληρικό γήπεδο ο Ολυμπιακός σταμάτησε και το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει και τα τρία πρώτα για το πρωτάθλημα και συνολικά έξι διαδοχικά παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε νικήσει εκτός έδρας τους ΟΦΗ (1-3), Παναιτωλικό (1-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-1), ενώ στην Ευρώπη έχει πάρει διπλά με Ριέκα (0-2), Λίνκολν (0-2) και Κοπεγχάγη (1-2).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έβαλε φρένο στον ΠΑΟΚ και έσπασε το εκτός έδρας αήττητό του, με τον Δικέφαλο να έχει τελευταία ήττα στις 12 Μαΐου, πάλι από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Μασούρα να είναι και πάλι εκείνος που είχε σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ανεξαρτήτως έδρας ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα προηγούμενα οκτώ επίσημα παιχνίδια του, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button