Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Ο παιδίατρος Α. Τζωρτζίνης για την κατάσταση με τα σκουπίδια: “Πολιτισμός δεν είναι μόνο οι γιορτές και τα πανηγύρια”

 


Ο παιδίατρος από τους Γαργαλιάνους Αλέξανδρος Τζωρτζίνης καλεί τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας να αναλάβει τις ευθύνες του για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει καθημερινά η Δ.Ε. Γαργαλιάνων με τα σκουπίδια να κάνουν «πάρτι».

Η επιστολή του κ. Τζωρτζίνη αναφέρει τα εξής:

Αντιδήμαρχε καθαριότητας, πολιτισμός δεν είναι μόνο οι γιορτές και τα πανηγύρια. Είναι η καθαριότητα σε κάθε Δ.Δ, του Δήμου Τριφυλίας. Να μην βλέπει ο επισκέπτης που έρχεται στον τόπο μας, και εμείς , εικόνες τριτοκοσμικές με κάδους γεμάτους σκουπίδια  να αναδύουν «γαλλικά» αρώματα, και σκύλους να σκίζουν τις σακούλες για να φάνε αποφάγια. Να μην βλέπει ούτε σακούλες κρεμασμένες στα δέντρα, όπως έγραψε ένας αναγνώστης. Αναφέρομε στον Μάραθο, όπου πριν λίγες ημέρες τοποθετήσατε καινούργιους κάδους σκουπιδιών.

 

Σε ανακοίνωση που δώσατε στον ηλεκτρονικό τύπο, μας κάνατε και υποδείξεις πως θα τοποθετούμε εμείς οι «ιθαγενείς» τα σκουπίδια στους κάδους, και κάθε  ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΑΒΒΑΤΟ θα πέρναγε το απορριμματοφόρο. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΉΣΑΤΕ αντιδήμαρχε!! μην απαντήσετε ,ξέρω, περνάει ένα μικρό και μαζεύει λίγους κάδους για να έχετε άλλοθι.

Στην γειτονιά σας έχετε γεμάτους κάδους να βρωμάνε??

Σταθείτε στο ύψος του αξιώματος σας και καθαρίστε τον τόπο μας αντιδήμαρχε!!

Τζωρτζίνης Αλέξανδρος

Παιδίατρος

 

Να θυμίσουμε πως κ. Τζωρτζίνης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Παναγιώτη Κατσίβελα «Τριφυλία Ξεκινάμε», είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος όμως λόγω κωλύματος τη θέση του στο Δ.Σ. πήρε ο κ. Ανδρέας Μπουγάς.

Exit mobile version