Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου Τριφυλίας έκοψε την Βασιλόπιτα σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση [εικόνες – βίντεο]

1


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου Τριφυλίας έκοψε την Βασιλόπιτα του την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στην ανακαινισμένη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στον Πύργο σε μια πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση γεμάτη ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας για την υποδοχή του νέου χρόνου.

Παρά το τσουχτερό κρύο πολλά μέλη του Συλλόγου παραβρέθηκαν στο κόψιμο της πίτας, που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας χρονιάς με πλούσιες και πάλι δραστηριότητες! Όσοι παραβρέθηκαν, αντάλλαξαν μεταξύ τους τις καθιερωμένες ευχές. Φυσικά εκτός από τις ευχές, προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα προσφορά των μελών γυναικών του Συλλόγου και όμορφα δωράκια.

Ευχές έδωσαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Έφη Σερέτη και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.

Μεταξύ πολλών άλλων το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύργου κ. Αντώνης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ι. Αδρακτάς, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Α. Ματθιουδάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας κ. Ι. Καλκαβούρας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ανδρέας Μπουγάς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι άλλων συλλόγων αλλά και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

2

 

3

 

4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button