ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλλος Άγρας» για την ποιότητα του νερού στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων

Αγαπητοί Συμπολίτες της Δ.Ε. Γαργαλιάνων

Οι χθεσινές δηλώσεις μου για την ποιότητα του νερού ύδρευσης του συνδέσμου, επ’ουδενί είχαν σκοπό να δημιουργήσουν προβληματισμό στους συμπολίτες μου και το νερό είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας.

Αυτό που ήθελα να τονίσω και παρερμηνεύτηκε είναι ότι επιβάλλεται αναγκαία η αλλαγή του δικτύου και παράλληλα η βελτίωση ποιότητας του νερού, λόγο του ότι το δίκτυο ύδρευσης της ευρύτερης περιοχής είναι σε μεγάλο ποσοστό από αμιαντοτσιμέντο και πολύ μικρό ποσοστό από σιδηροσωλήνες και PVC (αυτά προκύπτουν από την περιβαλλοντική μελέτη και είναι διαθέσιμα προς του συμπολίτες μου όποτε μου ζητηθούν) με αποτέλεσμα οι ίνες του αμιάντου όταν ξεφεύγουν να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και να έχουν την ιδιότητα να επιπλέουν στο νερό.

Ο μέσος όρος ηλικίας του δικτύου στις τοπικές κοινότητες ξεπερνά τα 40 χρόνια. Δεν υπάρχει αποτύπωση του δικτύου, ούτε διυλιστήριο και οι απώλειες του είναι από 30 % έως 40 %, ενώ η κάλυψη του δικτύου φθάνει μόνο στο 30%.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά οι δηλώσεις μας, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην αντιπολίτευση να εκθέσει εμένα προσωπικά, αλλά και για να καλύψει επικοινωνιακά τις προηγούμενες αδυναμίες τους….

Σε κάθε περίπτωση παραμένω στην διάθεση των συμπολιτών μου που με δική τους λαϊκή εντολή εκτελώ νομιμότατα και άμεμπτα τις προεκλογικές μας υποσχέσεις.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ‘’ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ’’ 

Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

Σχετικά Άρθρα

2 thoughts on “Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλλος Άγρας» για την ποιότητα του νερού στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων”

  1. Δεν παρερμηνεύτηκαν καθόλου. Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αμιαντοσωλήνας,τι γίνεται όταν σπάσει και σε τι κατάσταση είναι το δίκτυο. Δεν τυχαίο που όλοι οι δήμοι έτρεξαν να αντικαταστήσουν αυτά τα δίκτια

  2. Πιείτε παιδιά!!!Ο Χάρης είπε ότι είναι εντάξει το νερό!!Ο μεγάλος όμως είπε ότι πίνει μόνο από τα Φιλιατρά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.