Αθλητικά

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε ΚΕΔ και διαιτητές για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού υπέβαλλε μηνύσεις στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά και συγκεκριμένους διαιτητές για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης με αφορμή τους σημερινούς ορισμούς της ΚΕΔ για την 19η αγωνιστική της Super League 1 εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού και υπέβαλλε μηνύσεις.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού μήνυσε συγκεκριμένα τους διαιτητές Βασίλη Φωτιά και Άγγελου Ευαγγέλου που ήταν στο Βόλος – Ολυμπιακός, και στον τελευταίο έχει γίνει επίθεση δύο φορές στο σπίτι του.

Επίσης, ο Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, τον Μιχάλη Κουκουλάκη και άλλα μέλη της ΚΕΔ με την κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η μήνυση κατατέθηκε για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 που σημαίνει κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button