Τοπικά Νέα

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας έκοψε την πίτα του

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας πραγματοποιήσε με την παρουσία μελών και φίλων, την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση και κοπή Πίτας του Συλλόγου, την Πέμπτη 2/1 στο ξενοδοχείο Galaxy στη Καλαμάτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου. Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, του Δημοτικού Συμβούλιου Καλαμάτας καθώς και εκπρόσωποι πολλών συλλόγων και φορέων.

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την “Κομπανία των 3τεκνων “.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το φετινό ημερολόγιο του συλλόγου που είναι αφιερωμένο στα αγροτικά προϊόντα του νομού Μεσσηνίας το οποίο και έλαβαν ως δώρο οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου για το 2019 και έκλεισε την ομιλία του με την ευχή “Το 2020, το πρώτο έτος την νέας δεκαετίας να αποτελέσει για τις τρίτεκνες οικογένειες η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα με πίστη στις δυνάμεις μας και αλληλεγγύη για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button