Αθλητικά

Ο Χάαλαντ μάζεψε το σπρέι του διαιτητή και πήγε απευθείας για γκολ – «Δεν είναι άνθρωπος», έλεγαν οι αντίπαλοι – Δείτε βίντεο

«Πάρτι» κάνει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει τη φετινή σεζόν.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (06/10) για το Champions League κόντρα στην Κοπεγχάγη ο Χάαλαντ ήταν και πάλι εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, σκοράροντας δις στο πρώτο μέρος (7′, 32′) για να ανοίξει τον δρόμο για μια εύκολη επικράτηση (5-0).

Μπορεί να αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο αλλά πρόλαβε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, σε μια φάση που μάλιστα που δεν σκόραρε.

Λίγο πριν το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Χάαλαντ… έπεσε πάνω στο σπρέι του διαιτητή που είχε βρεθεί στο χορτάρι, με τη σκανδιναβική του παιδεία να τον οδηγεί στο να το μαζέψει και να του το πετάξει, πριν πατήσει περιοχή για να διεκδικήσει θέση ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ. Δυστυχώς ο Τζακ Γκρίλις δεν έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με το που έφερε τη μπάλα στο δεξί (επιλέγοντας να την ξανά «κόψει» προς τα έξω), σταματώντας την κίνηση του Χάαλαντ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκρίλις αποκάλυψε πως κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Καμίλ Γκραμπάρα, του είπε αγανακτησμένος ότι ο Νορβηγός δεν είναι… άνθρωπος.

Είναι απολύτως λογικό να τρίβει τα χέρια του ο Πεπ, ο οποίος για χρόνια προσπαθούσε να παίξει χωρίς καθαρό επιθετικό, μέχρι που ήρθε στο προσκήνιο αυτός ο τύπος που είναι έτοιμος να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button