Κόσμος

Ο χρόνος δεν την άγγιξε καθόλου – Στα 55 της είναι ίδια εμφανισιακά όπως ήταν και στα 17 της! [εικόνες]

Το όνομα της είναι Κάρμαν Λί Γιουκ Τουννγκ και είναι από την Κίνα. Η Κάρμαν λες και έχει πιει κάποιο ελιξίριο νεότητας είναι ολόιδια όπως ήταν στα 17 της αν και τώρα πλησιάζει τα 55.

Ο χρόνος φαίνεται ότι δεν την άγγιξε καθόλου, το αντίθετο. Οι φωτογραφίες της που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι μπορεί να είναι και ομορφότερη.


Την πρωτογνώρισαν στην Κίνα όταν έκανε μια διαφήμιση για κασέτες που έμπαιναν στο Walkman.

Η ίδια μετά ασχολήθηκε με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και όπως αποκάλυψε πρόσφατα φοράει ακόμη το ίδιο μέγεθος ρούχα όπως τότε που ήταν 17.


Τόσο το πρόσωπο της δεν έχει αλλάξει και παραμένει αρυτίδιαστο, όσο και το κορμί της που παραμένει γυμνασμένο και χωρίς ψεγάδι. Σε απόδειξη όλων αυτών η ίδια επισκέφτηκε το πανεπιστήμιο που σπούδαζε και ζήτησε μια στολή αποφοίτησης  επειδή τη δική της την είχε χάσει.
Όταν της έδωσαν μια ίδια στο νούμερο που φορούσε όταν ήταν φοιτήτρια, εκείνη τη φόρεσε με άνεση σαν να μην είχε περάσει μια μέρα επάνω στο κορμί της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button